Speciale Chicken Tonight

Speciale Chicken Tonight

chickentonight.jpeg

Chicken Tonight is een simpel gerecht, snel klaar te maken en je hoeft geen 5-sterren kok te zijn. Maar wat als ik je nu vertel dat je door een paar simpele stappen het gerecht toch meer eer aan doet? 


Ik ben zelf erg gek op Indonesische eten, Chicken Tonight Hawai vind ik daarom ook erg lekker om snel klaar te maken indien ik weinig tijd heb. Mijn man was het daar echter niet helemaal mee eens omdat hij vond dat er weinig smaak aan het gerecht zat.

Dit heeft mij aan het denken gezet waardoor ik ben gaan experimenteren met kruiden, dit is zo goed uitgepakt dat mijn man het nu juist heel erg lekker vind!


Wat is dan mijn geheim?

Zodra ik de stukjes kipfilet heb gesneden, meng ik deze samen in een kom i.c.m. zonnebloemolie, Versteghen Kipkruiden, Oregana en Peterselie. Dit roer je goed door elkaar heen en voeg je 2 eetlepels Ketjap Manis toe, vervolgens roer je het nog eens goed door elkaar en bak je het kipfilet mengel op hoog vuur. Let op: Vergeet niet regelmatig het vlees om te draaien.


Vervolgens meng je de inhoud van het potje Chicken Tonight Hawai door de kip heen en voeg je later de voorgekookte rijst toe.


Eet smakelijk!

Laatste Tips van Roos

Advertentie

Meest bezochte Tips van Roos

Nieuwsbrief

Meld je aan om e-mailupdates over nieuwe recepten te ontvangen.