- Maaltijd voor: 4 Personen
- Voorbereidingstijd: -
- Bereidingstijd: 45 min.
- Calorieën: -
- Moeilijkheidsgraad:
Gemiddeld
Afdrukken
Lekker varkenshaasje met champignons en zongedroogde tomaatjes, heerlijk voor met de kerstdagen!
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper. Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak het vlees aan alle kanten aan.
- Voeg de uisnippers toe en bak even mee. Giet de wijn in de pan, leg de reepjes tomaat bij het vlees en bestrooi met oregano.
- Temper de hittebron. Stoof het vlees in een gesloten pan in circa 30 minuten langzaam gaar.
- Schep het vlees uit de pan en dek het af met aluminiumfolie om het warm te houden.
- Bak de champignons enkele minuten in het achtergebleven braadvocht. Roer de crème fraîche erdoor. Verwarm de saus. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de in schuine plakken gesneden varkenshaasjes, champignons en saus over de borden
- Eet bij dit gerecht rijst of pasta.
Varkenshaasjes met champignons en zongedroogde tomaatjes
- Maaltijd voor: 4 Personen
- Voorbereidingstijd: -
- Bereidingstijd: 45 min.
- Calorieën: -
- Moeilijkheidsgraad:
Gemiddeld
Lekker varkenshaasje met champignons en zongedroogde tomaatjes, heerlijk voor met de kerstdagen!
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper. Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak het vlees aan alle kanten aan.
- Voeg de uisnippers toe en bak even mee. Giet de wijn in de pan, leg de reepjes tomaat bij het vlees en bestrooi met oregano.
- Temper de hittebron. Stoof het vlees in een gesloten pan in circa 30 minuten langzaam gaar.
- Schep het vlees uit de pan en dek het af met aluminiumfolie om het warm te houden.
- Bak de champignons enkele minuten in het achtergebleven braadvocht. Roer de crème fraîche erdoor. Verwarm de saus. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de in schuine plakken gesneden varkenshaasjes, champignons en saus over de borden
- Eet bij dit gerecht rijst of pasta.
Dit vind je misschien ook leuk