Varkenshaasjes met champignons en zongedroogde tomaatjes

Varkenshaasjes met champignons en zongedroogde tomaatjes

Vlees 659 Laatst gewijzigd: Nov 30, 2023 Geplaatst: Nov 30, 2023
Varkenshaasjes met champignons en zongedroogde tomaatjes
  • Maaltijd voor: 4 Personen
  • Voorbereidingstijd: -
  • Bereidingstijd: 45 min.
  • Calorieën: -
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Afdrukken

Lekker varkenshaasje met champignons en zongedroogde tomaatjes, heerlijk voor met de kerstdagen!

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper. Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak het vlees aan alle kanten aan.
  2. Voeg de uisnippers toe en bak even mee. Giet de wijn in de pan, leg de reepjes tomaat bij het vlees en bestrooi met oregano.
  3. Temper de hittebron. Stoof het vlees in een gesloten pan in circa 30 minuten langzaam gaar.
  4. Schep het vlees uit de pan en dek het af met aluminiumfolie om het warm te houden.
  5. Bak de champignons enkele minuten in het achtergebleven braadvocht. Roer de crème fraîche erdoor. Verwarm de saus. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Verdeel de in schuine plakken gesneden varkenshaasjes, champignons en saus over de borden
  7. Eet bij dit gerecht rijst of pasta.

Varkenshaasjes met champignons en zongedroogde tomaatjes



  • Maaltijd voor: 4 Personen
  • Voorbereidingstijd: -
  • Bereidingstijd: 45 min.
  • Calorieën: -
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Lekker varkenshaasje met champignons en zongedroogde tomaatjes, heerlijk voor met de kerstdagen!

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper. Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak het vlees aan alle kanten aan.
  2. Voeg de uisnippers toe en bak even mee. Giet de wijn in de pan, leg de reepjes tomaat bij het vlees en bestrooi met oregano.
  3. Temper de hittebron. Stoof het vlees in een gesloten pan in circa 30 minuten langzaam gaar.
  4. Schep het vlees uit de pan en dek het af met aluminiumfolie om het warm te houden.
  5. Bak de champignons enkele minuten in het achtergebleven braadvocht. Roer de crème fraîche erdoor. Verwarm de saus. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Verdeel de in schuine plakken gesneden varkenshaasjes, champignons en saus over de borden
  7. Eet bij dit gerecht rijst of pasta.

Dit vind je misschien ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan om e-mailupdates over nieuwe recepten te ontvangen.