- Maaltijd voor: 1 Personen
- Voorbereidingstijd: -
- Bereidingstijd: 10 min.
- Calorieën: -
- Moeilijkheidsgraad:
Eenvoudig
Afdrukken
Bruin triangelbroodje met Carpaccio en oude kaas.
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220°C
- Plaats het triangelbrood in het midden van de oven en bak in 6-8 minuten af.
- Snijd het broodje open en leg een royaal bedje van rucola sla neer.
- Plaats de Carpaccio op het broodje en besprenkel met wat zwarte peper.
- Smeer eerst een flinke laag met truffelmayo over de Carpaccio en meng er daarna wat Pesto doorheen.
- Bestrooi het mengsel met zonnebloempitten en gooi de rest van de ingrediënten uit de Carpaccio verpakking ook op het broodje.
- Leg een halve plak oude kaas op het broodje en je bent klaar!
Broodje Carpaccio
- Maaltijd voor: 1 Personen
- Voorbereidingstijd: -
- Bereidingstijd: 10 min.
- Calorieën: -
- Moeilijkheidsgraad:
Eenvoudig
Bruin triangelbroodje met Carpaccio en oude kaas.
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220°C
- Plaats het triangelbrood in het midden van de oven en bak in 6-8 minuten af.
- Snijd het broodje open en leg een royaal bedje van rucola sla neer.
- Plaats de Carpaccio op het broodje en besprenkel met wat zwarte peper.
- Smeer eerst een flinke laag met truffelmayo over de Carpaccio en meng er daarna wat Pesto doorheen.
- Bestrooi het mengsel met zonnebloempitten en gooi de rest van de ingrediënten uit de Carpaccio verpakking ook op het broodje.
- Leg een halve plak oude kaas op het broodje en je bent klaar!
Dit vind je misschien ook leuk