- Maaltijd voor: 4 Personen
 
                        - Voorbereidingstijd:  - 
 
                        - Bereidingstijd: 20
 
                        - Calorieën:  - 
 
                        - Moeilijkheidsgraad: 
                                Eenvoudig                                                                                            
                        
 
                    
                     Afdrukken
                    
                
                
                Onderdeel van mijn Griekse diner. Heerlijke frisse koude pasta.
(foto is niet van mijn recept)
                                
                Ingrediënten
                
                
                Bereidingswijze
                
                                            - Kook de pasta eerst en spoel de pasta koud af onder de kraan. Maak de pasta daarna direct aan met wat olijfolie, peper en zout.
 
                                            - Meng het sap en zest van citroen, de mosterd en de knoflook met wat peper en zout in een mengkom. Voeg nu in een dun straaltje de olie toe terwijl je blijft roeren.
 
                                            - Snijd de rode ui in hele dunne ringen. Voeg nu de rode ui bij de dressing in de mengkom.
 
                                            - Hak nu de rest van de ingrediënten in kleine stukjes. Doe alles bij de pasta in een grote mengkom. Voeg de dressing met ui toe en meng alles goed door elkaar. Proef en voeg eventueel nog extra olijfolie, peper of zout toe.
 
                                            - * Dit recept is onderdeel van mijn Griekse diner, zie mijn andere recepten om het volledige diner klaar te maken en te serveren. Eet smakelijk!
 
                                    
                
                
                
                    
                    Griekse koude pasta
  
                    
                    
                    
                    
                    
                        
                            - Maaltijd voor: 4 Personen
 
                            - Voorbereidingstijd:  - 
 
                            - Bereidingstijd: 20
 
                            - Calorieën:  - 
 
                            - Moeilijkheidsgraad: 
                                    Eenvoudig                                                                                                        
                            
 
                        
                        
                    
                    
                    Onderdeel van mijn Griekse diner. Heerlijke frisse koude pasta.
(foto is niet van mijn recept)
                    
                    Ingrediënten
                    
                    
                    Bereidingswijze
                    
                                                    - Kook de pasta eerst en spoel de pasta koud af onder de kraan. Maak de pasta daarna direct aan met wat olijfolie, peper en zout.
 
                                                    - Meng het sap en zest van citroen, de mosterd en de knoflook met wat peper en zout in een mengkom. Voeg nu in een dun straaltje de olie toe terwijl je blijft roeren.
 
                                                    - Snijd de rode ui in hele dunne ringen. Voeg nu de rode ui bij de dressing in de mengkom.
 
                                                    - Hak nu de rest van de ingrediënten in kleine stukjes. Doe alles bij de pasta in een grote mengkom. Voeg de dressing met ui toe en meng alles goed door elkaar. Proef en voeg eventueel nog extra olijfolie, peper of zout toe.
 
                                                    - * Dit recept is onderdeel van mijn Griekse diner, zie mijn andere recepten om het volledige diner klaar te maken en te serveren. Eet smakelijk!
 
                                            
                 
                
                
                
                
                
                
                    
Dit vind je misschien ook leuk