KitKat - M&M Taart

KitKat - M&M Taart

Taart 295 Laatst gewijzigd: Mar 09, 2023 Geplaatst: Mar 09, 2023
KitKat - M&M Taart
  • Maaltijd voor: 16 Personen
  • Voorbereidingstijd: -
  • Bereidingstijd: 80 min.
  • Calorieën: -
  • Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Afdrukken

Een lekkere chocoladetaart! Speciaal voor taartmodje ;)

... Maar anderen mogen hem natuurlijk ook klaarmaken en opeten!

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Doe de cake mix en de 200 ml water in een kom en mix het met een spatel tot een klont vrij beslag. Ik had een cake mix waar alleen water bij hoefde, als je die niet hebt moet je ook de andere ingrediënten die op het pak staan halen. En doe dit dan in de ingevette taartvorm.
  2. Doe de taartvorm met beslag in de oven en wacht tot deze klaar is.
  3. Haal de taartvorm uit de oven, kantel de taart om en smeer hem helemaal in met Nutella. (De zijkant kun je het beste ook doen maar dit kan wat lastig zijn.)
  4. Haal de KitKat uit de verpakking en snij ze door midden indien je taart niet hoog genoeg is. Daarna smeer je aan de onderkant een beetje Nutella en plak je ze tegen de rand van de taart aan. Zo ga je door totdat je de hele rand hebt.
  5. Bestrooi nu de bovenkant van de taart met de M&M`s zodat je geen kale taart meer ziet. Je kunt het hele zakje hiervoor gebruiken.
  6. Zet de taart daarna in de koelkast tot dat je er een stuk vanaf gaat snijden. Daardoor word de Nutella hard en is hij makkelijker te snijden.
  7. Eet smakelijk!

KitKat - M&M Taart



  • Maaltijd voor: 16 Personen
  • Voorbereidingstijd: -
  • Bereidingstijd: 80 min.
  • Calorieën: -
  • Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Een lekkere chocoladetaart! Speciaal voor taartmodje ;)

... Maar anderen mogen hem natuurlijk ook klaarmaken en opeten!

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Doe de cake mix en de 200 ml water in een kom en mix het met een spatel tot een klont vrij beslag. Ik had een cake mix waar alleen water bij hoefde, als je die niet hebt moet je ook de andere ingrediënten die op het pak staan halen. En doe dit dan in de ingevette taartvorm.
  2. Doe de taartvorm met beslag in de oven en wacht tot deze klaar is.
  3. Haal de taartvorm uit de oven, kantel de taart om en smeer hem helemaal in met Nutella. (De zijkant kun je het beste ook doen maar dit kan wat lastig zijn.)
  4. Haal de KitKat uit de verpakking en snij ze door midden indien je taart niet hoog genoeg is. Daarna smeer je aan de onderkant een beetje Nutella en plak je ze tegen de rand van de taart aan. Zo ga je door totdat je de hele rand hebt.
  5. Bestrooi nu de bovenkant van de taart met de M&M`s zodat je geen kale taart meer ziet. Je kunt het hele zakje hiervoor gebruiken.
  6. Zet de taart daarna in de koelkast tot dat je er een stuk vanaf gaat snijden. Daardoor word de Nutella hard en is hij makkelijker te snijden.
  7. Eet smakelijk!

Dit vind je misschien ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan om e-mailupdates over nieuwe recepten te ontvangen.